Ås / Krokom

Referensnummer
336 995
Boarea/biarea
80/40 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Ås

Gillar du livet på landet men vill ha närhet till stan, så är Ås att rekommendera. Här finns en mix av nyproduktion och äldre kulturbygd med stora vackra lantgårdar som har utsikt över Storsjön och Oviksfjällen.

Kultur och nöje

Populära utflyktsmål är handelsträdgårdarna med försäljning av egenodlade blommor i området, däribland Fröjas trädgårdar och café. Ås är en aktiv bygd med många små smultronställen, på sommaren kan du även avnjuta cafét nere vid båthamnen.

Fritid

Var du än är i kommunen så har du nära till skog, sjöar och vattendrag. I Ås finns både ridskola och friidrottshall.

Kommunikation

Från Östersund till Ås går buss 150 mot Krokom och buss 151 och 159 mot Aspåsnäset. Finns även en vacker cykelväg mellan Ås och Östersund.

Skolor och omsorg

I närområdet finns finns fem kommunala förskolor, två föräldrakooperativ och ett personalkooperativ. Det finns även en kommunal skola i centrala Ås och en i Sånghusvallen. I Ås finns dessutom Torsta Naturbruksgymnasium, Islandshäst och natur-turismutbildning på Dille gård eller att fördjupa sig i konst, kultur eller musik på Birka Folkhögskola.

Fördelar

#Hundvänligt
#Lugnt
#Cykelbanor
#Sport och friluftsliv
#Glesbebott
#Ridning
#Landsbygd
#Växande område
#Barnvänligt
#Båtliv
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn