Öd 350 / Annersia / Brunflo / Östersund

Charmig villa á la Carl Larsson med naturskönt läge

Slutpris
1 970 000 kr
Boarea/biarea
88/32 kvm
Driftkostnad
1 000 kr/år
Tomtarea
3 333 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Öd såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på Öd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annersia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till natursköna Öd och villa med anor från 1900-talets start. Med klassisk eldstad, stort vardagsrum med trägolv bor du i ett charmigt Carl Larsson hus. Stor renovering under 70- och 90-tal och har därefter fått nytt tak, dränerad grund samt fiber in i huset. Väl tilltagna samlingsytor och tre praktiska sovrum på övre våningen med var sin klädkammare i form av kattvind. En villa som verkligen utnyttjat sin yta väl. Här kan du bo på lugn landsbygd endast 10 minuter med bil till stadens centrum. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.