Forsa fjällby Ripan 5

Forsa fjällby Ripan 5

Slutpris

3 800 000 kr


Duved— Åre

Forsa fjällby Ripan 5


Slutpris
3 800 000 kr

Duved— Åre

Trivsamt boende i populära Forsa Fjällby - Duved!

Välkommen till Forsa Fjällby och detta nyligen tillbyggda och delvis renoverade fritidshus med permanentstandard på totalt 75 kvm.

I den nybyggda delen finner du rymlig hall med golvvärme och tak öppet i nock, ett stort och härligt helkaklat badrum med bubbelbad, dusch och stor bastu samt ett av husets tre sovrum med plats för dubbelsäng och tak öppet upp i nock. Den äldre delen rymmer två ljusa sovrum, gästtoalett, kök/matplats och allrum i öppen planlösning med braskamin från Morsö att värma sig vid under ruggiga höstkvällar och kalla vinterdagar. Nytt trägolv av ek är inlagd i hela huset. På fastigheten finns också ett kallförråd på 10 kvm och en nybyggd vedbod på 5 kvm.

Perfekt läge i Duved med gångavstånd till byns alla faciliteter så som skidlift som tar dig till Duved/Teges skidsystem, skidspår, tågstation, skola, förskola, affärer och restauranger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
33 575 kr/år
Tomtarea
411 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Forsa fjällby Ripan såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Forsa fjällby Ripan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.