Sesselvägen 4A

Sesselvägen 4A

Slutpris

4 300 000 kr


Duved— Åre

Sesselvägen 4A


Slutpris
4 300 000 kr

Duved— Åre

Skidnära på längden och tvären i Duved!

Söker du ett boende i Duved , som är skidnära samtidigt som du på fem minuter är nere i Duveds centrum, då är det här stället för dig! Det här är utan överdrift Sesselvägens finaste tomt, en hörna, med ostört läge och ett perfekt parhus för den inte allt för stora familjen. Huset, som är på ca 62 kvm, har entré, två sovrum samt bad med bastu och förråd (tidigare toalett) i souterräng. Trädäck i anslutning till entrén samt teknikrum/förråd.
Ovanvåningen har ett sovrum samt allrum med braskamin och kök med matplats och ryggåstak. Utgång till balkong med söderläge från allrummet. Ute på balkongen finns också ett kallförråd.
Till fastigheten hör också en något större, varmbonad friggebod, på ca 20 kvm, som har ett perfekt gästutrymme och en separat förrådsdel.
Stor parkering i anslutning till huset på baksidan.

Hamrebacken är ett skidnära och väldigt populärt område på ovansidan E14, kort väg från Duveds centrum. Här har du direkt närhet till Hamrelias längdanläggning, med belysta och preparerade skidspår från 2,5 km till 1,5 mil, samtidigt som du har Hamrebackens skidparadis alldeles inpå knuten.
Förutom detta har du skola och förskola i Duved, samt matbutik, blomsterhandel, sportaffär, restauranger och en hälsocentral. Dessutom tar du dig enkelt hit med tåg.

En stor del av möblerna och inventarierna ingår, förutom en del personliga tillhörigheter.

Fastigheten är besiktad och försäkrad mot dolda fel i 10 år med ett sk "Skyddat köp".


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Tomtarea
349 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Åre

Denna parhus på Sesselvägen såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Sesselvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.