Snasahögarna Lillsnasen 20

Snasahögarna Lillsnasen 20

Slutpris

2 500 000 kr


Snasahögarnas Fritidsby— Duved— Åre

Snasahögarna Lillsnasen 20


Slutpris
2 500 000 kr

Snasahögarnas Fritidsby— Duved— Åre

Ett hjortronställe vid Lillsnasen!

Välkommen till detta charmiga hjortronställe - i dubbel bemärkelse. Här finner du lugn och ro, samtidigt som du kan plocka hjortron direkt runt knuten på fjällmyren.

Ett trivsamt fritidsboende i permanentstandard med rymlig entré, två sovrum, öppen planlösning mellan kök och allrum samt badrum med klinker och golvvärme. I allrumsdelen finns ett burspråk med altandörr och härlig utsikt över fjället, samt en braskamin som värmer under ruggiga höstkvällar och kalla vinterdagar. Köket är i allmoge med stora fönsterpartier vid matplatsen och även här utgång till altanen som sträcker sig runt nästan hela huset. Vackert trägolv i alla rum samt genomgående träpanel på väggar och i tak. I anslutning till altanen, mitt emot entrén, finns ett varmbonat förråd på 20 kvm uppdelat i en vedbod och ett rum med möjlighet att inreda som exempelvis gästrum.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
28 478 kr/år
Tomtarea
1 788 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-09-27

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Snasahögarna Lillsnasen såldes av oss 2022-09-27. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Snasahögarna Lillsnasen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.