Trädgårdsvägen 9A / Frösön / Östersund

Perfekt förstagångsbostad, studentbostad eller övernattningslägenhet med låg månadsavgift!

Slutpris
710 000 kr
Boarea
21.1 kvm
Avgift
1 290 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädgårdsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Trädgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket boende på få kvadrat, compact living när det är som bäst.
Letar du efter ditt första egna boende eller behöver en övernattningslägenhet med låg månadsavgift?
Då passar den här lägenheten perfekt för dig!
Varmt välkommen till denna ljusa och väldisponerade lägenhet där alla kvadratmeter sitter på rätt ställe.
Här får man trots sina 21 kvm känsla av 1 rum och kök med matplats. Detta på grund av den optimala, yteffektiva planlösningen.
Köksdelen har allt du kan behöva så som spishäll, fläkt och kombinerad kyl/frys.
Allrummet har fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt många genomtänkta förvaringsmöjligheter.
En gemensam balkong finns i trapphuset att nyttja vid härliga sommardagar.
Även läget är utmärkt med närhet till livsmedelsbutik, konditori, restaurang, gym, slalombacke, cykelstigar och vandringsstråk.
En kortare promenad tar dig över gångbron till Badhusparken och Östersunds centrum.
Anmäl dig på visning, välkommen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Frösön

Välkommen till charmiga Frösön, Storsjöns största ö. Här har du möjligheten att bo i en lägenhet med sjöutsikt som såväl som i en villa på landsbygden

Kommunikationer

Från Östersund centrum tar du dig med flertalet busslinjer över till Frösön. Det finns även en välunderhållen cykel- och gångbro. För dig med bil gäller datumparkering från 1 oktober till 31 maj. På Frösön ligger också Åre-Östersunds flygplats.

Friluftsliv

Vare sig du tillhör idrottseliten, vill hålla dig i trim eller uppskattar en lugn promenad så har Frösön något för dig. Här finns motionsspår, flertalet gym, ridskola, två slalombackar och en mindre skidbacke vid namn skidleken för de mindre. För den golfintresserade kan du glädjas av närheten till en av Sveriges vackraste belägna golfbanor på Östersund-Frösö Golfklubb. Utöver dessa alternativ erbjuder Frösön gott om grill- och utsiktsplatser med vy över Storsjön och fjäll. För den som söker en rush av adrenalin så får ni inte missa Surfbukten under sommaren.

Skolor

På Frösön finns det totalt 13 skolor varav tio förskolor, två kommunala skolor och en med Waldorfpedagogik upp till årkurs 9.

Affärer & utbud för vardagen

Frösön har tre livsmedelsbutiker, närmast stan på Hornsberg har vi Coop. Längre bort mot Frösödal finns ett ICA nära och bort mot Valla har vi ICA supermarket. I övrigt så finner ni bland annat pizzerior, frisörer bensinstationen och ett par caféer som blir bara ännu fler under sommarmånaderna.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.