Sivertsgatan 4

Sivertsgatan 4

Slutpris

1 050 000 kr


Hede— Härjedalen

Sivertsgatan 4


Slutpris
1 050 000 kr

Hede— Härjedalen

På en lugn återvändsgata har en privat oas skapats av nuvarande ägare.

Adressen Sivertsgatan 4 har varit en mycket kär plats och inom samma familjs ägor ända sedan byggåret 1979. På en lugn återvändsgata har en privat oas skapats av nuvarande ägare. Här njuter man av vardagslyx i form av uteplats samt naturskönt och insynsskyddat läge. Den gedigna grundstommen skapar perfekta möjligheter och även om allting är i originalskick så är det väl omhändertaget.

Här välkomnas ni av en öppen hall med plats för ytterkläder och förvaring. På entréplan finns ett kök som är öppet mot allrummet, perfekt för trevlig gemenskap vid matlagningen. I allrummet finns det plats för både sällskapsdel samt matgrupp och det hela ramas in av stora fönster som ger ett härligt ljus. På övervåningen finns det dessutom tre rymliga sovrum, samtliga med förvaring och ljusinsläpp. Övre plan rymmer även ett stort badrum med plats för badkar, wc, kommod men även en bidé. Här har du härliga uteplatser i både söderläge och norrläge så du kan njuta av solen under hela dagen. I söderläge finner du altan med tak. Källaren i detta hem är en skattkammare av möjligheter, perfekt utformad för att möta behov och önskemål. Källaren erbjuder en välkomnande gillestuga, ett flexibelt lek- eller hobbyrum som kan anpassas efter familjens intressen, en rejäl tvättstuga, ytterligare ett badrum med möjlighet att inreda bastu. Och direktaccess till det rymliga garaget. Kanske det bästa av allt, även en rymlig matkällare. Perfekt under hösten att förvara syltburkar! Med flertal utrymmen är inte källaren bara en funktionell del av hemmet utan även en perfekt plats för drömmar och massor av förvaring.

Med husets läge har du närhet inte bara till naturen, skogen utan även alla bekvämligheter som Hede har att erbjuda. Barnomsorg och nyrenoverade Sonfjällsskolan med runt 120 elever är allt i närheten. Centrum med flertal butiker. Hede är en växande bygd i mitten av Härliga Härjedalen med möjlighet att pendla till både Vemdalen och Funäsdalen. Goda jobbmöjligheter med starkt näringsliv och starka föreningar i området. Gym, skidor, fotboll och inte minst den fantastiska golfbanan beläget utefter Ljusnan. Här kommer du trivas och känna dig som hemma.


Boarea/biarea
112/131 kvm
Driftkostnad
38 007 kr/år
Tomtarea
1 059 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.