Huså Gruvvägen 45

Huså Gruvvägen 45

Slutpris

2 800 000 kr


Huså— Järpen— Åre

Huså Gruvvägen 45


Slutpris
2 800 000 kr

Huså— Järpen— Åre

Unik fjällfastighet mellan Huså och Åreskutan!

Nu finns möjligheten att förvärva denna timrade fjällstuga med ett fantastiskt läge uppe på fjället mellan den charmiga byn Huså och Åreskutan. Hit kommer du för avkoppling, lugnet och den bedårande utsikten. Till stugan tar du dig med skoter, skidor, till häst eller en vandring på ca 2,5 km. Vintertid pistas leden mellan Huså och Årekutans topp en tur på 9 km och möjligheten till skidåkning på båda sidor av skutan finns. I Huså finns skidanläggning med flera nedfarter och "off-pist -åkning". Skoter, vandringsleder och bra fiske i någon av de närbelägna fjällsjöarna. Med bil når man Åre/Björnen på ca 15 minuter.

Stugkänslan infinner sig direkt innanför dörren. De vackra Tulikivikaminerna smyckar inte bara rummen utan håller även värmen i många timmar efter att elden slocknat. Breda golvtiljor, synliga timmerväggar och takbjälkar. Listan kan göras lång. Det lantliga köket med vedspis från Viking är utrustat med diskbänk, gasolspis och ugn. Vacker handgjord fläktkåpa i koppar. Ytterligare gedigen Tulikivikamin med bakugn tornar upp sig i storstugan. Badrum med dusch, handfat och förbränningstoalett. Stor altan i sydvästläge med fjällbjörkarna i fonden. Till fastigheten finns även en fin vedeldad bastu att njuta av efter en dag ute i snön.

Måste ses och upplevas på plats.

Varmt välkommen att kontakta mig för ytterligare information om visningstider mm.


Boarea/biarea
50/16 kvm
Driftkostnad
4 152 kr/år
Tomtarea
1 485 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-02-12

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Huså Gruvvägen såldes av oss 2021-02-12. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på Huså Gruvvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.