Rödögården 623

Rödögården 623

Slutpris

3 020 000 kr


Rödön— Krokom

Rödögården 623


Slutpris
3 020 000 kr

Krokom - Rödön

Boende som erbjuder livskvalitet - några minuters promenad från Storsjöns strand

Missa inte denna mycket trevliga 1-plansvilla med fantastiskt läge på mysig välskött trädgårdstomt omgärdad av stenmur. Tycker du om att odla finns här trädgårdsland och sommarvatten för vattning, odlingslådor, bärbuskar och ett lyxigt växthus med indragen el och vatten. Villan med sina två sovrum och härliga sociala ytor i form av kök och vardagsrum är perfekt i storleken för en familj på 1-3 personer. Allt ligger praktiskt samlat i ett och samma plan med fina vitlaserade ekgolv, ljus modern färgsättning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med kamin, stor altan och stort badrum/tvättstuga med kakel och klinker. Här finns även ett vidbyggt garage som nås direkt från huset samt ett förråd på tomten. Från tomten är det delvis utsikt över Storsjön och Oviksfjällen samt gångavstånd till Storsjöns strand med rätt till bad och båtplats. Populära Rödön med dess vackra läge och lantliga känsla erbjuder en fantastisk by-gemenskap med mycket nybyggnation beblandat med äldre bebyggelse. Här finns en aktiv sportklubb, bygdegårdsförening, kyrka och byalag som anordnar en mängd olika aktiviteter för stora och små, såsom träning i olika former, rundvandringar, marknader, fester mm. I området finns även pumptrack, badplats, fotbollsplan, isrink, elljusspår och vintertid skottas det på isen för promenad, skridsko- och skidåkning. Allt detta endast 20 minuters bilfärd från centrala Östersund och 10 minuter till Åre/Östersund Flygplats. Varmt välkommen att höra av dig med intresseanmälan eller för mer info!


Boarea/biarea
70/3 kvm
Driftkostnad
32 465 kr/år
Tomtarea
1 274 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-29

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Rödögården såldes av oss 2024-07-29. Se alla våra försäljningar i Krokom samt även på Rödögården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.