Rise 746

Rise 746

Slutpris

1 750 000 kr


Offerdal— Krokom

Rise 746


Slutpris
1 750 000 kr

Offerdal— Krokom

Trevlig gård i Offerdalssocken

Välkomna till denna mysiga gård i detta natursköna läge! Här kan man njuta av den rogivande miljön, utsikten och bara känna lugnet. På gården finns ett bostadshus med minst 3 sovrum, en ladugård, 2 mindre och äldre bostadsbyggnader, utrymme för flertalet fordon i traktorgaraget samt förrådsbyggnad i två plan. bostadshuset har renoverade badrum, är fiberanslutet och har en trevlig eldstad i vardagsrummet som har en balkong där du kan blicka ut över ägorna.

Här bor ni i trevliga Offerdal med bara en liten cykeltur till Tulleråsens restaurang och mack, 10 minuter bilväg från Änge där ni finner bland annat skola och mataffär medan en 45 minuters resväg tar er till Östersund och stadsmiljö.

Till fastigheten hör 59,4 ha mark varav 43,3 ha är produktiv skogsmark, 9,6 ha inägomark och ett virkesförråd om 2571 m³sk där det dominerande trädslaget är tall och gran. Jakt på egen mark.


Boarea/biarea
118/112 kvm
Driftkostnad
42 118 kr/år
Tomtarea
59.4412 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
KROKOM RISE 7:1
Objekttyp
Gård
Såld
2020-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.