Litsvägen 16B / Karlslund / Östersund

1:a med låg avgift och närhet till city och universitetet!

Slutpris
1 215 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 206 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Litsvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Litsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo billigt? Välkommen till denna toppenlägenhet med smarta lösningar och välplanerade kvadratmeter. Balkong i perfekt läge, kök med plats för matbord och med sol från tidig eftermiddag och en bra bit in på kvällen. Ljust, fräscht badrum och vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng. Populär förening i ett område med gångavstånd till stadskärnan, skolor, matvaruaffär och grönområden. Om du behöver mer förvaring så finns det två bra förråd, ett på vinden och ett i källaren. Missa inte denna chans, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.