Södra Åsvägen 20

Södra Åsvägen 20

Slutpris

2 600 000 kr


Lugnvik— Östersund

Södra Åsvägen 20


Slutpris
2 600 000 kr

Lugnvik— Östersund

Villa med bra läge ! För dig som står redo för en totalrenovering.

För dig som är redo att ta tag i ett renoveringsobjekt? Här kan vi erbjuda en fastighet med flera möjligheter och ett bra läge. Planlösningen är tilltalande där du kan skapa fina sällskapsytor på entréplan och husets sovrum är belägna på övre plan. Du har badrum i båda planen. Källaren erbjuder gott om biutrymmen. Husets storlek öppnar verkligen upp för många olika möjligheter. Ett härligt läge med uteplats mot den grönskade och uppvuxna trädgården som vetter mot baksida, beläget på lugn återvändsgata. Här är ett hus där det finns möjlighet att sätta sin egen prägel på. Som värmekälla har du fjärrvärme och självklart finns här fiber installerat. På fastigheten finns ett gästhus och förråd. Dubbelgaraget är ett skyddsrum som behöver färdigställas av den rätta köparen.


Boarea/biarea
120/50 kvm
Tomtarea
1 296 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-22

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Södra Åsvägen såldes av oss 2024-01-22. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Södra Åsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.