Travarvägen 2 E

Travarvägen 2 E

Slutpris

2 225 000 kr


Marielund— Östersund

Travarvägen 2 E


Slutpris
2 225 000 kr

Marielund— Östersund

Välplanerad 4:a på markplan med altan

Villakänsla på Travarvägen 2e. Välkommen till en gavellägenhet med egen ingång och uteplats med motordriven markis i bästa solläge. Här kan ni njuta av av morgonsolen utanför entrén samt både eftermiddags- och kvällssol på uteplatsen.

Här erbjuds en så gott som nyproducerad bostad. Både elegant och lagom stor lägenhet att trivas i. Stilfull inredning, genomtänkta ljusinsläpp och fin uteplats.
Fyrarummaren erbjuder 85 klokt planerade kvadratmeter. Njut av den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det fullt utrustade köket, vilket ger trevliga sociala ytor. Ett rymligt helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin, tre sovrum i bra storlek samt förvaring i både två klädkammare och garderober.

Inte bara en toppenlägenhet utan också ett perfekt läge. Här bor du bekvämt. Runt knuten har du både storsjöbadet och tennisbana som på vintern spolas för skridskoåkning. På promenadavstånd finns mataffär, restaurang och frisör. Även närhet till Storsjön för härliga promenader, grilla med vänner och familj eller varför inte ta ett dopp.
I närheten finns dessutom både skola och förskola. Mycket bra bussförbindelser eller ta den smidiga gång-och cykelbanan som tar dig hela vägen till Östersund centrum.
Här är det bara att flytta in och trivas.


Boarea
85 kvm
Avgift
4 962 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Travarvägen såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Travarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.