Finnvallklumpen 155

Finnvallklumpen 155

Slutpris

3 500 000 kr


Finnvallklumpen— Storlien— Åre

Finnvallklumpen 155


Slutpris
3 500 000 kr

Finnvallklumpen— Storlien— Åre

Med fjället som närmaste granne i Finnvallklumpen!

Nu har du möjlighet att förvärva ett fantastiskt fint fjällboende högt upp i Finnvallklumpen, några kilometer innan Storvallen. Huset som är byggt 2009 har ett plan med loft och passar verkligen den stora och moderna familjen med sina 4 sovrum, ett generöst tilltaget allrum med täljstenskamin, matplats med utgång till en altan som omgärdar tre sidor av huset. Kök i vinkel från allrummet som har gott om arbetsytor och en härlig utsikt upp mot fjällkammen. Badrum med bastu och en separat toalett i entrén. Tvättstuga med tvättmaskin/torkskåp och tvättho.
Hela fjällvillan är smakfullt inredd med mycket trädetaljer.
På husets östra gavel finns ett separat förråd och en grillkåta.

Huset är besiktat med sk "Skyddat köp", besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år.

Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar och restauranger. Och inte att förglömma - Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Kort väg till Åre om du vill ha större utmaningar i pisten.

Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14. Men, ännu enklare är det med fjällskidorna, som tar dig mot bl a Blåhammaren.


Boarea/biarea
125/40 kvm
Driftkostnad
41 000 kr/år
Tomtarea
1 333 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÅRE LILLTEVEDALEN 1:658
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på Finnvallklumpen såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Storlien samt även på Finnvallklumpen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.