Hedmans Fjällby 30 / Hålland / Undersåker / Åre

Totalrenoverat på Hedmans!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
2 700 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på hedmans fjällby såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på hedmans fjällby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hålland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att bli lycklig ägare till en av dom finaste radhusen på Hedmans! Alla ytskikt från golv till tak är genomgångna. Nytt kök, nytt badrum, ny kamin & ny bastu. Golvvärme i badrum och hall. Stor altan i vinkel. Välskött förening med god ekonomi. Fiberinstallation är på gång och bekostas av föreningen. Endast 18 km till Åre.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.