Hedmans Fjällby 5 / Undersåker / Åre

Kvadratsmart i Hedmans Fjällby!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
2 700 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hedmans fjällby såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på hedmans fjällby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Undersåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att bli ägare till denna smakfullt renoverade lägenhet i en mycket välskött förening med god ekonomi! Lägenheten i 2 plan innehåller kök, allrum med braskamin och luft-luftvärmepump samt utgång till altan i sydvästläge. Fräscht badrum med nytt porslin, tvättmaskin och bastu. Ny trappa (ej lika brant) till övre plan som inrymmer 2 st sovrum med bra förvaringslösningar och nyinlagd heltäckningsmatta. Fiberinstallation är på gång och bekostas av föreningen. Detta boende passar både som permanent- eller fritidsbostad.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.