Kallmorgatan 3

Kallmorgatan 3

Slutpris

3 200 000 kr


Vemdalen by— Vemdalen— Härjedalen

Kallmorgatan 3


Slutpris
3 200 000 kr

Vemdalen by— Vemdalen— Härjedalen

Välkommen till denna mysiga och gemytliga villa i Vemdalen By!

Drömmer du om att bo i Vemdalen By? Välkommen då till denna mysiga och gemytliga villa. Med gång- eller cykelavstånd till både restauranger, barnomsorg och motionsspår är det här ett riktigt bra läge i Vemdalen By. Perfekt för dig som vill låta familjen växa eller för er som vill bo lugnt och stilla men ändå i närheten av allt som Vemdalen har att erbjuda.

Det är en rymlig familjevilla med ett flertal sovrum och sällskapsytor. Här får alla plats! Det övre plan är välkomnande med kök, rymlig matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Vidare finns på övre plan ett badrum med dusch i dov och varm färg. Här är alla de tre sovrummen i olika utförande, med ljusa färger och gott om förvaring. På baksidan, med utgång från köket, når du den mysiga uteplatsen där du kan njuta av grillat under härliga sommarkvällar med familj och vänner. I anslutning till huset är ett äldre härbre tillbyggt, vilket idag används som gästhus med pentry och sovplatser på loft.

I villans nedre plan välkomnas du av en mysig öppen spis i gillestugan. Här finns även en rymlig tvättstuga med dusch, tvättmaskin, torktumlare och en vedeldad bastu! Nedre plan rymmer även en gästlägenhet som kan användas av familj och vänner alternativt hyras ut. Gästlägenheten rymmer dusch, wc, pentry samt sovplatser och har en egen ingång. Villans ytskikt är väl omhändertagna. Det här är ett guldkorn som kommer glädja nästa familj i många år framöver.!

Det rymliga garaget på tomten är perfekt för att slippa sopa av bilen när snön har fallit och i det stora förrådet bakom huset får både skotrarna och sommarmöblerna plats.

Vemdalen By ligger i hjärtat av Destination Vemdalen där det vintertid bjuds till både utförs- och längdåkning i världsklass. Sommartid kan du vandra och njuta av fjällens storslagenhet! Är det här precis det du söker? Det här är en pärla som bara måste upplevas. Kontakta oss redan idag för att boka visning.


Boarea/biarea
90/102 kvm
Driftkostnad
46 245 kr/år
Tomtarea
4 961 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Vemdalen

Denna villa på Kallmorgatan såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Kallmorgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.