Vemdalsskalet Susannes väg 5

Vemdalsskalet Susannes väg 5

Slutpris

5 400 000 kr


Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Susannes väg 5


Slutpris
5 400 000 kr

Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

En unik kombination av fjällen med centralt läge till Skalets puls!

I Strömsområdet på Vemdalsskalet råder det en lugn och harmonisk känsla. En unik kombination av fjällen med centralt läge till Skalets puls. Kom och upplev detta attraktiva och fjällnära boendet, njut av lugnet och den magiska utsikten över fjällen. Här väljer du mellan åretrunt boende eller högklassigt fritidsboende. Bostaden bjuder på fina sällskapsytor på vardera plan samt ett generöst ljusinsläpp som bidrar till behaglig boendemiljö, väl anpassat för hela familjen. Huset är modernt med stora fönsterpartier och takhöjd upp i nock.

Du välkomnas in i entrén som rymmer stora förvaringsmöjligheter. En rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Entréplan rymmer en helkaklad gäst-wc och ett fantastiskt badrum med både dusch och badkar! Kök och allrum samsas med högt i tak och förgylls med en centralt placerad braskamin. Köket med alla bekvämligheter, kyl, frys, ugn, micro, diskmaskin, spishäll och fläkt, generöst med förvaring och rymlig matplats. På entréplan finner ni även ett sovrum med plats för dubbelsäng och en stor garderobsvägg. Med en snygg trappa når du övervåningen med ett allrum som är optimalt att använda som kontor eller varför inte ett hobbyrum. Två stycken sovrum med plats för resten av familjen eller gästerna finns även på detta plan.

Hela fastigheten är väl genomtänkt, från golv till tak med fantastiska materialval. Huset är uppfört av Forsgrens hus med timmerpanel på utsidan, hängrännor i plåt och 3-glas fönster. På tomten finns även ett stort fribyggt förråd.

Destination Vemdalen erbjuder aktiviteter både sommar och vinter. Vintertid finns de välpreparerade längdspåren och skidbackarna i närheten. Välkända fiskevatten en kort bilresa eller en vandring bort. Här finns restauranger i världsklass och du kan njuta av fjällen året runt.

För att få en känsla av denna fantastiska fastigheten, kolla in VR-visningen. Men allra bäst upplevs det på plats. Välkommen att boka din visning.


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
29 744 kr/år
Tomtarea
1 355 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Susannes väg såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Susannes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.