Lyckhemsgatan 1

Lyckhemsgatan 1

Slutpris

1 600 000 kr


Sörgården— Gislaved

Lyckhemsgatan 1


Slutpris
1 600 000 kr

Sörgården— Gislaved

Trivsamt boende med lugnt läge på populära och omtyckta Sörgården.

Här erbjuds ett välskött och trevligt kedjehus i fint skick. Ett välplanerat boende i två plan med ljusa ytskikt, rymligt kök, fyra sovrum och stora sällskapsytor. Två uteplatser en på framsidan insynsskyddad och den andra på baksidan med kvällssol. Bostaden har dessutom lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter. Varje rum förutom tvättstugan är nymålade under 2021. Huset står på en liten och lättskött trädgårdstomt med äpple, päron samt många olika bärbuskar, och två förråd. Garage i länga.

Lekplats ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även motionsslingor gör samt bra cykelvägar till centrum. Bara en kort promenad bort finns skolor, idrottsanläggningar och vackra promenadstråk.
Välkommen till visningen!


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
32 586 kr/år
Tomtarea
612 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-07

Mäklarhuset Gislaved

Denna kedjehus på Lyckhemsgatan såldes av oss 2021-09-07. Se alla våra försäljningar i Gislaved samt även på Lyckhemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.