Hermansvägen 39A / Rosenlund / Jönköping

Unik etagefyra på Rosenlund!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea/biarea
91/23 kvm
Avgift
2 730 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 & 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hermansvägen såldes av oss 2019-04-03. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Hermansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenlund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik chans att förvärva en ytterst sällsynt fyra i etage på Rosenlund! Väldisponerad, luftig bostad på andra våningen med högt till tak och gavelläge med flera fönster som ger rikligt med ljusinsläpp från öst, söder och väst. Genomtänkt planlösning med hall, badrum, två sovrum, kök och vardagsrum alt matrum i entréplan och stort sällskapsrum på övre plan. Sällskapsrummet har sedan tidigare varit en oinredd vind som nuvarande ägare har inrett och färdigställt under november 2017. För lata sommardagar/kvällar passar balkongen i västerläge eller den gemensamma trädgården med grillplats perfekt. För den som har gröna fingrar finns möjlighet att odla i egen odlingslott. I den redan låga månadsavgiften ingår även en p-plats med el-stolpe som följer lägenheten.

Läget på Rosenlund är idealiskt för den som vill bo lugnt och fridfullt men enkelt vill kunna ta sig inom stadens gränser, inte minst det härliga sommarlivet längs Jönköpings riviera, härliga Vätterstranden. Du bor mitt emellan Jönköping och Huskvarna och har gångavstånd till väldigt mycket nytta och nöje såsom Kinnarps Arena, Rosenlundsbadet, Elmia, Konserthuset och A6. Från närliggande busshållplatser finns bra bussförbindelser till centrala Jönköping med omnejd. Vill man ha det lite mer grönt finns flera mysiga parker inom räckhåll t.ex. lummiga Liljeholmsparken, Rosariets tusentals rosor och naturreservatet Rosenlunds bankar. När du känner för ett svalkande dopp tar du en kort promenad norrut mot Vätterns strand. Kan det bli bättre?
Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.