Boarpsvägen 13

Boarpsvägen 13

Slutpris

2 450 000 kr


Vaggeryd

Boarpsvägen 13


Slutpris
2 450 000 kr

Vaggeryd

Hus i Götafors med sjöutsikt.

Välkomna till Boarpsvägen 13 i Götafors. Ett en och halv plans- villa med hel källare, ett stort uthus/verkstad med ett påbyggt växthus, samt ett garage på tomten. Ett trevligt hus som har ägts av två bröder , allt är i originalskick men väldigt välbehållet.
En 70- tals epok möts man av när man kliver in genom dörren, härliga färger med mycket mönster på både golv och väggar, en bra planlösning med fyra sovrum , ett badrum samt wc. Ett trevligt kök med träluckor och mycket förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med utgång till en altan.
Källaren har den klassiska gillestugan, ett duschrum, ett mindre kök , tvättrum samt mycket förråd. På tomten finns fabriken där ägarna startade sitt företag ett växthus är påbyggt, även ett fristående garage. Närmaste granne på baksidan är skogen.
Utsikt över Hjortsjön , en trevlig sjö där det finns möjlighet att gå och bada samt på vintern åka skridskor eller fiska.
Huset är besiktigat och energi deklarerat.
Huset säljs med en sk Friskrivnings klausul.

Vaggeryds kommun är kommunen som växer så det knakar, här bor man praktiskt med närhet till både Jönköping och Värnamo samt Gnosjö regionen . Många fina skolor samt förskolor byggs hela tiden efter behov och antal barn.
Här finns all service i båda tätorterna , Skillingaryd och Vaggeryd. Enkelt att resa med snabbussen som går var 30:e minut mellan Värnamo och Jönköping samt Krösatåget.
Många företag väljer att placera sig här då läget är perfekt utmed E4:an. Det nya Stigamo området kommer det att bli många nya arbetsplatser.
Åk förbi och lär dig området och bekanta dig med fastigheten med dess fina möjligheter.
Äger ni ett annat boende och önskar få en värdering , kontakta mig för en kostnadsfri värdering.
Varmt välkomna till ev ert nästa boende.


Boarea/biarea
140/116 kvm
Driftkostnad
21 654 kr/år
Tomtarea
1 487 kvm
Såld
2024-02-12

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Boarpsvägen såldes av oss 2024-02-12. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Boarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.