Grindstensvägen 1

Grindstensvägen 1

Slutpris

2 100 000 kr


Vaggeryd

Grindstensvägen 1


Slutpris
2 100 000 kr

Vaggeryd

Ett underbart hus för den stora familjen.

Vi har nöjet att presentera en familjevänlig 1-1/2-plansvilla på det populära området Södra Park. Huset är på 188 kvm med sju rum och fem sovrum, ett garage med förvaringsmöjligheter. Huset ligger på en bra hörntomt och med skogen som granne.
En välskött villa som har genomgått renoveringar såsom ett nytt kök från Ikea. nytt golv och spotlights renoverades under 2022 , även ett underbart stort badrum med klinker och kakel renoverades 2020.

Vi välkomnas in i huset där det underbara köket finns , ett kök där alla får plats och kan hjälpa till med matlagning eller bakning. Huset.s hjärta. Till höger finns en praktisk stor förvaring för kläder och som vidare leder till tvättrummet.
Ett stort vardagsrum ligger intill där finn bra plats för det stora matsals gruppen och en soffgrupp. Även en altandörr som leder ut till baksidan och ett trädäck. Vidare bort i huset ligger det tre bra sovrum och det underbara badrummet.

En trappa upp möts vi att ett stort vardagsrum med plats för en stor soffa , perfekt som TV hörna, en braskamin och intill plats för en matgrupp. Två sovrum och ett badrum med badkar.

Huset är ett drömhus för den stora familjen eller en familj som önskar stora utrymmen.

Närhet till skogen med underbara promenadstråk.
På vintern finns även preparerade skidspår.
Finns möjlighet till att ha sina barn på fyra förskolor i området. Även närhet till skola.

Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Vaggeryd ligger bra till när det gäller pendling till och från jobbet, Krösatåget eller snabbussen mellan Jönköping och Värnamo samt E:an. 20 minuter med bil till Jönköping och ca 25 minuter till Värnamo.
Hjärtligt välkomna till eventuellt ert nya boende.


Boarea
188 kvm
Driftkostnad
65 947 kr/år
Tomtarea
1 186 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Grindstensvägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Grindstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.