Björkeberg 1 / Värnamo

1½-plansvilla i charmiga Nederby, 10 minuters cykelväg från stan!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
99 kvm
Driftkostnad
21 512 kr/år
Totalareal
1 556 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Hov Björkeberg såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Hov Björkeberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hov Björkeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om fyra rum och kök på Björkeberg 1! Här stiger du in i ett charmigt, karaktärsfullt och smakfullt renoverat hem om 99 kvadratmeter med två fina kakelugnar, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär . 

Huset står på en vacker och rogivande tomt med uthus.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Nederby perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till staden med dess service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Värnamo med bara en kortare biltur eller cykel.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.