Kaprisvägen 16 / Gröndal / Värnamo

1 1/2 plans villa på Gröndal i fint skick och bra planlösning

Slutpris
3 155 000 kr
Boarea
167 kvm
Driftkostnad
22 692 kr/år
Tomtarea
805 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaprisvägen såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Kaprisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en femrumsvilla om 167 kvadratmeter, belägen på trivsamma och omtyckta Gröndal. Det här är ett trevligt, barnvänligt och ljust boende med öppen spis, fina ytskikt och stora sällskapsytor. Huset har även fint ljusinsläpp och utmärkt planlösning med chans till fyra sovrum.

I anslutning till huset hittar du ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen att boka er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gröndal

Gröndal är ett attraktivt villaområde i västra delen av Värnamo. Med det höga läget och närheten till skolor (Trälleborgskolan och Gröndalskolan), förskolor, lekytor, Borgen, natur och grönområden är det ett härligt område för barnen att växa upp i.

Egenskaper

Barnvänligt villa- och bostadsrättsområde till största delen bebyggt på 1980-talet Tack vare närheten till Gröndalsleden som sträcker sig från väster till öster runt stadskärnan tar man sig enkelt vidare med direkt anslutning till väg 27 mot Växjö samt Varberg utan att behöva in genom centrum. Tacksamt för den som pendlar t.ex. Bra lokala bussförbindelser.

Sport och fritid

Fotbollsplan och konstgräsplan. Närhet till området Borgen med motionsspår, friluftsaktiviteter och förskola gör området extra familjevänligt. De senaste åren har det byggts ett och markerats ett antal MTB-leder i Borgenområdet.

Skolor

Gröndalskolan (6-9) Mossleskolan (F-5) med fritids. Trälleborgsskolan (F-5). Pepparmyntans förskola. Ekbackens förskola. Växthuset. Mosslelunds förskola.

Service

Dagligvaruhandel (Willys, Netto, Citygross m.m.) Skola (Gröndalskolan) Förskolor (Pepparmyntan, Ekbacken) Äldreboende.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.