Myragatan 10 / Västhorja / Värnamo

Charmigt enplanshus på Västhorja med barnvänligt läge!

Slutpris
3 355 000 kr
Boarea/biarea
136/30 kvm
Driftkostnad
37 250 kr/år
Totalareal
800 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Myragatan såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Myragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västhorja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett charmigt och välplanerat hus i genomgående fint skick. Ett trevligt boende i ett plan med kakelugn, fräscha ytskikt och utmärkt planlösning. Bostaden har dessutom fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum.

Huset står på en trevlig, rogivande och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Västhorja

Västhorja är ett attraktivt villaområde i västra delen av Värnamo. Med det höga läget och närheten till skolor (Trälleborgskolan och Gröndalskolan), förskolor, lekytor, Borgen, natur och grönområden är det ett härligt område för barnen att växa upp i.

Egenskaper

Barnvänligt villa- och bostadsrättsområde med tillgång till stora grönområden, friluftsaktiviteter, flera förskolor m.m. Tack vare närheten till Gröndalsleden som sträcker sig från väster till öster runt stadskärnan tar man sig enkelt vidare med direkt anslutning till väg 27 mot Växjö samt Varberg utan att behöva in genom centrum. Tacksamt för den som pendlar t.ex.

Sport och fritid

Friluftsanläggningen Borgen i Alandsryd har två grillplatser samt en motionsstation med olika styrkeredskap. Här har även orienteringsklubben aktivitet. Närhet till området Borgen med motionsspår, friluftsaktiviteter och förskola gör området extra familjevänligt. De senaste åren har det byggts ett och markerats ett flera MTB-leder i Borgenområdet.

Skolor

Gröndalskolan (6-9) Trälleborgsskolan (F-5) med fritids. Pepparmyntans förskola. Ekbackens förskola. Mosslelunds förskola. Västhorja förskola. Växthuset.

Kommunikation

Tack vare närheten till Gröndalsleden som sträcker sig från väster till öster runt stadskärnan tar man sig enkelt vidare med direkt anslutning till väg 27 mot Växjö samt Varberg utan att behöva in genom centrum. Tacksamt för den som pendlar t.ex. Bra lokala bussförbindelser.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.