Ouchterlonygatan 3 / Centralt / Värnamo

Topplägenheten i ett av Värnamos mest kända landmärken till salu!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
133 kvm
Avgift
6 290 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ouchterlonygatan såldes av oss 2020-02-04. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på ouchterlonygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På sjätte våningen (där hiss finns) på Ouchterlonygatan 3 finns nu chans till denna lägenhet. En rymlig, välplanerad och trivsam bostad om fyra rum och kök med fina ytskikt, vackra golv, modern utrustning och lättmöblerade rum. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras - här är det bara att flytta in!

HSB Brf Duvan är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig och välskött innergård och cykelrum. I månadsavgiften om 6.290 kronor ingår tv, vatten, värme och vindsförråd.

Det centrala läget som utmärker Ouchterlonygatan är det perfekta området för dig som vill bo centralt och dig som vill ha nära till allt. Omgivningen andas småstad och kärnan i Värnamo består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service.
Ett stenkast från entrén hittar man matbutik, butiker, restauranger, caféer och Apladalen för den som vill ta en promenad!

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.