Västermogatan 30 / Karlsdal / Värnamo

1½-plansvilla med källare på Karlsdal!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
114/45 kvm
Driftkostnad
24 242 kr/år
Totalareal
781 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på västermogatan såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på västermogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlsdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad 50-talsvilla i fint skick. Med bland annat nytt kök (-18), nytt tak (-18) och dränering gjord (-13).
Gott om sociala ytor och med möjlighet till 4 sovrum. Rejält inglasat uterum och soldäck i anslutning till trädgården.

Ett centralt boende där du med några minuters promenad når centrumkärnan.
Närhet till grönområde och Apladalen med härlig natur och fina promenadslingor.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Karlsdal

Karlsdal är ett centralt beläget bostadsområde med ”nära till allt”. Ett stenkast till centrum, Apladalen, Sporthallen och Apladalsskolan (6-9). Från Karlsdal tar man sig via gång-cykelväg i vackra omgivningar utmed Lagan till sjön Vidöstern med badplats Osudden och vidare mot Vandalorum och tillbaka in i Apladalen och Karlsdal, en bilfri och populär motionsrunda. Här finns såväl friliggande villor och radhus som bostadsrätter.

Sport och fritid

Gångbro över till Apladalen med bl.a. stans populäraste lekplats, vackra byggnader i välskött och vacker hembygdspark. Sommartid finns här får, getter, höns, kaniner. I Apladalen arrangerar hembygdsföreningen såväl slåttermarknad som julmarknad. Sporthallen med gym, simhall, barnbassänger, bastu, inomhushall för olika inomhusidrotter. I anslutning till Sporthallen finns även Ishallen där aktiva föreningar har verksamheter som såväl konståkning som ishockey (VGIK) Värnamo scoutkår har sin verksamhet i Scoutstugan, granne med Apladalen.

Skolor

Förskolan Skattkistan, granne med Apladalen. Apladalsskolan, högstadium. Exposkolan (4-6) med fritids. Rörstorsskolan (F-3) med fritids. Enehagsskolan (F-5) med fritids. Mossleskolan (F-5) med fritids.

Egenskaper

Centralt beläget bostadsområde med närhet till såväl handel som vackra grönområden, idrottsanläggningar, skolor, förskolor, Värnamo scoutkårs Scoutstugan m.m. Från området Karlsdal tar man sig via gång-cykelväg i vackra omgivningar utmed Lagan mot Vandalorum och till sjön Vidöstern med badplats Osudden och vidare tillbaka in i Apladalen, en bilfri och populär motionsrunda.

.

.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.