Baronvägen 32

Baronvägen 32


Bäckseda— Vetlanda

Baronvägen 32



Bäckseda— Vetlanda

Välplanerat hus med attraktivt läge, dubbelgarage och bergvärme!

Varmt välkommen till en villa om nio rum och kök på Baronvägen 32! Här stiger du in i ett öppet och optimalt planerat hem om 238 välplanerade kvadratmeter med öppen spis, bra planlösning och sociala ytor. 

Det första du möts av är en inbjudande och välplanerad hall med gott om plats för jackor och skor. Huset består vidare av ett stort och praktiskt kök, sex sovrum, två badrum samt ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum. Det ena badrummet är fint med toalett, dusch, kommod och handfat. Det andra badrummet är praktiskt med bastu. I källaren finns även en mysig och lättmöblerad gillestuga med plats för soffgrupp.

Här ingår en tomt om 1.039 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets trevliga och stora balkong, som nås via vardagsrummet, har gott om plats för bord och stolar. På baksidan via köket kommer du även ut till en stor och insynsskyddad uteplats med sol hela eftermiddagen och kvällen.

I Bäckseda ligger dessa trivsamma och populära kvarter. Östanå ligger inom gångavstånd och Centrum ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på förskola, bra kommunikationer och skola. Här på Baronvägen 32 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!


Boarea/biarea
238/85 kvm
Driftkostnad
33 098 kr/år
Tomtarea
1 039 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2020-04-24

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på baronvägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på baronvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.