Laduryd 404

Laduryd 404

Slutpris

1 450 000 kr


Laduryd— Bergkvara— Torsås

Laduryd 404


Slutpris
1 450 000 kr

Laduryd— Bergkvara— Torsås

Lantlig villa i Bergkvara!

Välkommen till detta lantliga läge mellan Torsås och Bergkvara. Här bor du i ett välplanerat hus i 1,5 plan med tillbyggt uterum och stort, renoverat garage på tomten.
Är det möjligtvis ditt första husköp? Här bor du billigt och bra med möjlighet till låga driftkostnader i och med den lokala fjärrvärmen som tillhandahålls från den angränsande gården. Nuvarande ägare har genomfört en del renoveringar och det är för dig bara att flytta in!

Entréplanet består utav hall, uterum, kök/matrum, vardagsrum, allrum och toalett/tvättstuga. Genom uterummet når du entrédörren till den välkomnande hallen där det finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Vidare ansluter hallen till ett stort allrum där den karismatiska braskaminen finns, det ljusa charmiga köket består utav flera bra arbetsytor och en köksö. I anslutningen till köket finns ett rymligt matrum där du får plats med en stor matgrupp. På ovanvåningen finns bostadens två sovrum, allrum och ett badrum.

Förutom bostadshuset har du även ett helrenoverat garage med egen verkstadsdel. Här kan du stå och arbeta året om då det är isolerat i väggar och tak, el finns utdraget för att kunna koppla in alla de verktyg som behövs.

Här bor du nära till både Bergkvara och Torsås. I Bergkvara finns förskola, skola, pizzeria och mataffär. Torsås som är endast 7 km bort så finns det full service med kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m.
På behagligt avstånd når du även kusten med flera fina badställen där Järnsida, dit du har cykelavstånd, ligger närmst.
För dig som pendlar så kommer du snabbt ut på E22:an som tar dig antingen åt Kalmar eller Karlskrona, där det är ca 35 min åt endera håll. Pendlingsbussar går också mellan Kalmar och Karlskrona och stannar i Bergkvara.


Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
43 986 kr/år
Tomtarea
1 330 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-11-28

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Laduryd såldes av oss 2022-11-28. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Laduryd.

Boka värdering

Ronja Issau

Assistent
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.