Älgstigen 30

Älgstigen 30

Slutpris

1 955 000 kr


Norrtorn— Oskarshamn

Älgstigen 30


Slutpris
1 955 000 kr

Norrtorn— Oskarshamn

Funktionell familjevilla på hörntomt i Oskarshamn

Denna bekväma och välplanerade villa på Älgstigen 30 i Oskarshamn är en dröm som går i uppfyllelse! Detta fina hem har 6 rum och en boarea på 155 kvm. Huset ligger på en hörntomt som är perfekt för en barnfamilj att njuta av. Den unika utformningen av huset gör det möjligt att skapa en bekväm atmosfär som är idealisk för avkoppling och underhållning. Det rymliga allrummet öppnar upp till det fina uterummet som sedan tar dig vidare ut till trädgården. Där finns en härlig uteplats där du kan njuta av långa sommarkvällar. Det smakfulla köket bjuder på smarta förvaringsmöjligheter och kommer att imponera på dig som har ett matlagningsintresse. Tack vare sina fyra sovrum är huset perfekt för en stor familj. Det rymliga hobbyrummet och allrummet bjuder in till diverse intressen och aktiviteter. En annan fördel med Älgstigen 30 är det fantastiska läget och att du har möjlighet att parkera bilen på tomten. Du bor på ett bekvämt avstånd till skolor, affärer och allt annat som du och din familj behöver. Vi hälsar dig varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/49 kvm
Driftkostnad
48 436 kr/år
Tomtarea
132 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.