Norrtornsvägen 11

Norrtornsvägen 11

Slutpris

1 200 000 kr


Norrtorn— Oskarshamn

Norrtornsvägen 11


Slutpris
1 200 000 kr

Norrtorn— Oskarshamn

Nyrenoverad trerummare med hörnläge!

Nu ges tillfälle att bli ny ägare till denna nyrenoverade trerummare belägen på andra våningen. Hörnläget ger ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Bostaden har under de senaste året genomgått omfattande renoveringar vilket har lett till ett mycket tilltalande resultat som passar de flesta. Ett snyggt grått kök från "Sentens" har monterats som erbjuder gott om skåpsförvaring och bekvämligheter med den maskinell utrustning som önskas. Badrummet är helkaklat vilket ger en lyxig känsla, ett extra plus är tvättpelaren med tvättmaskin och torktumlare som har installerats. I övrigt erbjuder bostaden ett tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen, två sovrum i bra storlek, klädkammare och en extra toalett som är perfekt att ha när nära och kära hälsar på.

Området Norrtorn erbjuder fina grönskande omgivningar, lekplats och barnomsorg. Härifrån finns en bra gång- och cykelväg till centrum.
Här kan man flytta in och börja njuta från första dagen. Ett tillfälle som inte får missas. Vi ses på visningen!


Boarea
86 kvm
Avgift
4 717 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.