Pårydsgatan 26

Pårydsgatan 26

Slutpris

900 000 kr


Påryd— Kalmar

Pårydsgatan 26


Slutpris
900 000 kr

Påryd— Kalmar

Smakfullt renoverad villa!

Välkommen till Pårydsgatan 26!
Här bor du centralt i Påryd men ändå med en härlig lantlig känsla.
Bostaden har genomgått flera smakfulla renoveringar och inger ett behagligt lugn så fort du kliver över tröskeln.

Du välkomnas upp via en charmig veranda och in i en ljus hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna. Rakt fram finns trappan som leder upp till övervåningen. Tar du till vänster från hallen via ett dekorativt dörrvalv når du husets vardagsrum som har en modern öppen planlösning till både matplats och kök. Rummet badar i härligt ljus och väggarna går i en beige ton och detta med ljusa golv gör att rummet inger ett behagligt lugn. Vardagsrums-delen pryds även av en vacker kakelugn. Det finns gott om plats för ett stort matbord för de stora sällskapen. Matplatsen och köket avgränsas av en praktiskt köksö. Köket går även det i ljusa toner med beigea skåpsluckor och köksbänk i trä. Här finns kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. I anslutning till köket ligger köksingången med fin blommig tapet på väggen och som leder vidare ut till den stora altanen mot baksidan. Altanen löper längs med hela långsidan och även runt kortsidan på huset och då under tak. Här finns det gott om plats för familj och vänner.

På övre plan finns en privat del med möjlighet för upp till tre sovrum, beroende på hur du vill nyttja rummen. Här finns också ett badrum med dusch, toalett och tvättställ.

Huset är beläget mitt på den trivsamma trädgårdstomten om 1420 kvm, så det finns gott om yta både på framsidan och baksidan av huset. På baksidan finns ett förrådshus som ger bra med förvaring, möjlighet till verkstad, gästrum eller utrymme för att utöva någon hobby.

Perfekt läge för barnfamiljen med bl.a. en nybyggd lekplats alldeles i närheten, samt både förskola och skola en kort promenad bort. Här i Påryd hittar du också affär, pizzeria och det populära Påryds-badet, samt goda kommunikationer in till centrala Kalmar.


Boarea/biarea
74/30 kvm
Driftkostnad
30 719 kr/år
Tomtarea
1 420 kvm
Rum
4 rum
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Pårydsgatan såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Påryd samt även på Pårydsgatan.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.