Skomakarevägen 4B

Skomakarevägen 4B

Slutpris

1 700 000 kr


Djursvik— Söderåkra— Torsås

Skomakarevägen 4B


Slutpris
1 700 000 kr

Djursvik— Söderåkra— Torsås

Charmig villa i idyllsika Djursvik!

Välkommen till Skomakarevägen 4 och mysiga Djursvik!
Längs med Djursviksvägen ligger flera charmiga äldre hus, det blomstrar i trädgårdarna och de pampiga träden skänker behaglig skugga.
Du svänger in på en liten grusväg, in på Skomakarevägen 4, till höger finner du denna blå pampiga villa med lummig trädgård.
Och kanske kommer du också känna igen torpet som ligger på tomten, eller kanske grannhuset mittemot. Ja precis, det var här den populära serien "Den vita stenen" spelades in!

Uppför stentrappan, till veranda och in genom pardörrarna välkomnas du in i en rymlig och ljus hall. Från hallen når du matrummet, med fin bröstpanel av pärlspont och här finns även en kakelugn att elda i. I anslutning finner du köket, rymligt och med bra bänkytor och förvaring. Här finner du kyl/frys, diskmaskin och spis, samt en äldre järnspis som skänker köket en härlig charm. Från köket når du även en praktisk groventré med utgång till uteplats där solen ligger på hela dagen.
På entréplan finner du också två härliga sällskapsrum med fina plankgolv och spegeldörrar. I bägge rum finns en kakelugn som värmer skönt de lite kallare dagarna.
Ytterligare ett rum finns, som idag används som sovrum och rymmer enkel en dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns ett badrum med dusch.

Övervåningen har inretts med ett rymligt bibliotek och ateljé. På ena delen av övervåningen har du ett stort sovrum med dubbelsäng och möjligheter för förvaringsmöbler. Den andra delen har fått ge plats åt en egen boudoir med praktisk förvaring bakom skjutdörrar där alla din kläder ryms, en lyxigt inredd gästtoalett finns i anslutning till boudoiren.

På den lummiga trädgårdstomten på ca 2800 kvm behöver man inte trängas, här finns gott om utrymme! Här finner du en L-formad lada uppdelade i olika sektioner. Här finns gott om utrymme för dig som vill hålla på med någon hobby eller som önskar bra med förvaringsmöjligheter.
På tomten finns också skomakartorpet som "Hampus" i serien flyttar in i. mycket har hänt sedan dess. Idag används torpet som gäststuga uppdelat på två rum. I torpet finns även ett mindre badrum med dusch. Här bor dina gäster bekvämt!

I Djursvik erbjuds du en riktig idyll med mysiga promenadstråk, närhet till havet med barnvänlig badplats samt flera båtplatser.
Ca 3 km bort finns samhället Söderåkra som erbjuder mataffär, frisör, vitvarubutik, hälsocentral, pizzeria, golfbana och simhall. I Söderåkra finns även förskola och skola F-6.

Djursvik bär på en historia, då orten spelade en viktigt roll som hamnplats längs kusten:
Än idag kan du finna den gamla sjökaptenshus och båtmanstorp som finns bevarade, ett av dessa torp har du som granne och möjlighet finns att även köpa det.

Välkommen till en riktig idyllisk plats!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
31 435 kr/år
Tomtarea
2 837 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-04

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Skomakarevägen såldes av oss 2023-09-04. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Skomakarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.