Södra Kärr 706

Södra Kärr 706

Slutpris

4 000 000 kr


Södra kärr— Bergkvara— Torsås

Södra Kärr 706


Slutpris
4 000 000 kr

Södra kärr— Bergkvara— Torsås

Villa med egen strandtomt!

Unikt tillfälle! Nu finns möjlighet att förvärva en villa med ett fantastiskt läge på egen strandtomt. Njut av ljumma vindar, saltstänk, samt härligt bad- och båtliv i sundet. Här bor du med vacker utsikt över viken och havet. Båtgarage och egen brygga där du kan lägga till med båten eller ta ett dopp när temperaturen är i topp.

En välplanerad villa där du bjuds på fantastisk havsutsikt och ett smakfullt ljusinsläpp i flera rum. Redan när du kommer in i entrén möts du av havsutsikten och en tilltalande öppen planlösning. Vardagsrummet bjuder på stora fönsterpartier. Här kan du sitta om kvällarna och blicka ut mot viken till toner av en värmande och sprakande brasa i braskaminen. I anslutning till vardagsrummet finns ett ljust kök, här står man gärna och för samtal med sina gäster samtidigt som middagen förbereds. Ska den serveras i matrummet intill eller ska skjutpartierna i glas dras undan och ni ska sitta på uteplatsen under tak , eller på den öppna stenlagda uteplatsen?
Du bestämmer. Var du än befinner dig så känner du av närheten till havet och har en fantastisk vy över viken och Kalmarsund att bara få njuta av.

Här finns också ett större allrum/sovrum som tidigare var uppdelat på två sovrum, så för dig som önskar ett tredje sovrum är det möjligt att dela av.
I entréplan finns ett badrum med badkar, toalett och tvättställ.
En trappa ner finner du ett rymligt hobbyrum, ett grovkök med spis/ugn, torktumlare och tvättmaskin, ett duschrum med bastu. Samt gott om förvaring tack vare både en större klädkammare och ett förråd.

Bostadshuset är ett enplanshus med källare. Ursprungshuset är uppfört 1972, vilket sedan byggdes till med matrum, köksentré och uteplats under tak 1992. Här finns perfekta möjligheter för dig som vill modernisera och forma ditt framtida dröm-hem, då ursprungshuset är uppfört med endast bärande ytterväggar i entréplan ges möjligheter att anpassa planlösning efter tycke och smak.

På den mysiga trädgårds-tomten som har ett högt läge, finner du ett uthus med med verkstad och förråd, samt en rymlig carport.

Vid den egna bryggan finns också ett båtgarage där du kan ta in båten för underhåll eller skydd när höststormarna anländer. På badrocksavstånd når du också Nötholmen med en fin badplats, om du inte vill ta dig ett dopp vid den egna bryggan.

Bostaden värms smidigt upp via luft-/vattenvärmepump (vattenburet system), samt braskaminen.

Kommunalt vatten och avlopp. Fiberinstallation i huset är påbörjad.

I Södra Kärr bor du med närhet till både Kalmar och Karlskrona, goda möjligheter för dig som vill åka kollektivt finns också. Du har också mysiga smultronställen som Kristianopel, Brömsebro och Bergkvara i närheten. I Torsås som är ca 15 min bort med bil så finner du full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd skola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m. För den golfintresserade har du nära till både omtyckta Möre GK och skärgårdsbelägna Trummenäs GK.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!


Boarea/biarea
97/84 kvm
Driftkostnad
25 450 kr/år
Tomtarea
1 515 kvm
Rum
4 rum
Såld
2023-07-03

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Södra Kärr såldes av oss 2023-07-03. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Södra Kärr.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.