Sjöviksvägen 13

Sjöviksvägen 13

Slutpris

1 370 000 kr


Fårbo— Oskarshamn

Sjöviksvägen 13


Slutpris
1 370 000 kr

Fårbo— Oskarshamn

Välvårdat på hörnläge!

Välvårdad villa med tilltalande planlösning i trivsamma Fårbo. Fastigheten har ägts av en familj sedan byggnadsåret 1955 och de har tagit väl hand om det. Exteriört lades ett nytt tak 2003 och fasaden tvättades samt målades 2015. Interiört erbjuder entrévåningen fina sällskapsutrymmen med en centralt placerad eldstad samt utgång till det inglasade uterummet. Köket har bra med skåpsförvaring och nyare vitvaror. I övervåningen finns två sovrum och flera praktiska vindsgarderober. Rymlig källare med bra utrymmen för förvaring och tvättstuga med dusch. Lättillgänglig trädgårdstomt med baksida som angränsar mot skogsparti.
Skola för årskurs 3 - 6 finns i Fårbo och för de yngre barnen finns skola i Figeholm. I samhället finns även nybyggd livsmedelsaffär med bra utbud och även ett gatukök finns. Bra pendlingsmöjligheter och god tillgänglighet till natur och skärgård. Här bor man bra till en rimlig månadskostnad. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
102/102 kvm
Driftkostnad
23 056 kr/år
Tomtarea
1 214 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-04-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.