Mederhult Hagaborg 1

Mederhult Hagaborg 1

Slutpris

2 200 000 kr


Mederhult— Figeholm— Oskarshamn

Mederhult Hagaborg 1


Slutpris
2 200 000 kr

Mederhult— Figeholm— Oskarshamn

Generös planlösning i harmonisk miljö!

Välkommen till natursköna Mederhults By och denna oemotståndliga pärla! Redan när man närmar sig huset på grusvägen, ser man att detta är något alldeles underbart. Bostadshuset, gäststugan, växthuset och trädgården - ett härligt livsrum där det utan tvivel går att leva fullt ut i!
Bostadshuset som är byggt i slutet av 30-talet har erbjuder generösa ytor och fantastiskt ljusinsläpp i alla våningsplan. Entrévåningen är inredd med rum som man gärna umgås i såsom kök, matrum och vardagsrum. I köket kan flera hjälpas åt med middagen då det finns gott om bänkytor. Vill man kan även vedspisen användas. Övervåningen är inredd med tre rymliga sovrum med vackra trägolv, ett allrum som har utgång till balkong med utsikt över grönskan och ett väl tilltaget badrum som även är inrett med bastu. Källaren har bra utrymmen för tvätt, förvaring och även en praktisk hobbyverkstad.
Det äldre gästhus är ett charmigt inslag som innehåller två rum, kök och ett badrum. Även ett praktiskt stort garage med fjärrstyrd port finns.
Charmfull trädgårdstomt med grönskande rabatter, prydnadsbuskar, fruktträd, bärbuskar som omgärdas av lummig grönska och ängsmark. Trädgården bjuder på flertalet oaser med både sol och skugga . Här finns plats för barnlek men även platser för drömmar och avkoppling. Växthuset är en självklar oas för den som vill odla eller varför inte för att inreda som uterum.
Detta är ett njutningsfullt läge där man kan leva sin dröm! Ett tillfälle som inter får missas. Välkomna att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
164/70 kvm
Driftkostnad
29 342 kr/år
Tomtarea
2 810 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.