Uthammar 2

Uthammar 2

Slutpris

1 300 000 kr


Uthammar— Figeholm— Oskarshamn

Uthammar 2


Slutpris
1 300 000 kr

Uthammar— Figeholm— Oskarshamn

Charmfullt med natursköna omgivningar!

Inbjudande fritidsboende som även kan nyttjas som permanentbostad i härlig natur- och skärgårdsmiljö! Här förs tankarna till en riktig "Bullerbyidyll" med en grönskande trädgårdstomt. Här möts av den stora kastanjen och de vackra vitmålade trägrindarna som välkomnar när man kör fram till fastigheten. Via den vackra verandan men snickarglädje kommer man in i bostaden som har en speciell atmosfär vilket man känner direkt när man kliver innanför dörren. Entrévåningen består av ljusa öppna sällskapsytor där det rymliga köket utgör hjärtat i huset. Kök med matplats är placerat till vänster när man kommer in i huset och till höger finns vardagsrummet som ger en fin kontakt mellan avdelningarna. I köket finns vedspisen bevarad och i vardagsrummet finns en effektiv braskassett som sprider skön värme. De vackra trätiljorna i vardagsrummet är fantastiska. Från köket kommer man till den härliga altanen med terrasmarkis. Övervåningen bjuder på två sovrum, allrum och ett badrum med dusch. Omfattande renoveringar utfördes i början av 2000 och efter det har löpande förbättringar utförts. Därför håller bostaden en god standard.
Bostaden finns tillgänglig för en ny ägare redan i sommar om så önskas. Välkomna till detta smultronställe!


Boarea/biarea
72/11 kvm
Driftkostnad
32 425 kr/år
Tomtarea
820 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.