Gullaboås 114

Gullaboås 114


Gullaboås— Gullabo— Torsås

Gullaboås 114Gullaboås— Gullabo— Torsås

Charmigt och karaktäristiskt 20-tals hus som med varm och varsam hand har renoverats de senaste tre åren av nuvarande ägare, där man varit mån om att hitta rätt material och färg.

Här kan du flytta in direkt utan att själv behöva göra några större insatser.
Huset fungerar bra både som ett åretruntboende som fritidshus.

Du välkomnas av den vackra glasverandan, pardörrarna öppnas upp och tar dig vidare in i huset. Väl inne möts du av en härlig känsla av rymd där det är genomgående högt i tak och ljusa färgval både på väggarna och på taket. Genom hela huset ligger de fina plankgolven kvar.

Det finns totalt tre fungerande eldstäder varav en vedspis och två kakelugnar. Dessutom en luft-luft- värmepump som gör att huset värms upp snabbt.

Huset är planerat med ett allrum med större öppning mot vardagsrum, intill har du sovrummet och sedan köket som även det ansluter mot allrummet. Köket är helt nytt med bra arbetsytor att stå och jobba på. Från köket kommer du vidare till en groventré och duschrum med toalett. Här har du dessutom trappa upp till vinden. Det är en stor vind, ena halvan av vinden har tak upp till nock. Antingen har du ett stort förvaringsutrymme eller så har du möjlighet att inreda för att få ytterligare sovrum och sociala ytor.

Trädgård med gräsytor för umgänge och lek, på sommarn blommar syrener och äppelträd.
På framsidan står flaggstången omgärdad av rabatter och gräs-gång med betongkanter. Från gatan har du en gångväg som leder fram till huset, intill gången parkerar du bilen på den anlagda parkeringsplatsen. Staket går runt hela trädgården, på ena sidan har du dina grannar och andra sidan gränsar mot skog och natur.

Vattenbrunnen ligger på baksidan av huset, vattnet är testat senast augusti 2023 och är tjänligt. Avloppet ligger även det på baksidan och är godkänt av kommunen 2021.

Från Gullaboås har du ca 10 min med bil till Torsås som blir det närmaste större samhället med livsmedelsbutik, skolan från F-9, restauranger, vårdcentral och apotek.
Här bor du även strategiskt mellan de båda större regionerna Kalmar och Karlskrona som ligger ca 40 min med bil från huset.

Välkommen till Gullaboås 114, kontakta fastighetsmäklaren för att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
80/35 kvm
Driftkostnad
37 103 kr/år
Tomtarea
854 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2023-12-04

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Gullaboås såldes av oss 2023-12-04. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Gullaboås.

Boka värdering
Alexander Midjich
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad