Södra Hagby 171

Södra Hagby 171

Slutpris

2 250 000 kr


Hagby— Kalmar

Södra Hagby 171


Slutpris
2 250 000 kr

Hagby— Kalmar

Söker du efter villan med stora utrymmen och välplanerad planlösning, fem sovrum och generösa sociala ytor. Lugnt och trevligt område med närhet till havet och fina badstränder samt Kalmar som du når med bil på ca 20 min. Varmt välkommen till Södra Hagby 171!

Det här är en villa som har sitt ursprung från början av 1900-talet och är en gammal butikslokal som senare gjorts om till bostad. Hela huset genomsyras av stora och välplanerade ytor redan från första klivet innanför dörrarna. Du välkomnas först av en stor hall där du har anslutning till större del av huset. Entréplanet bjuder på flertalet stora rum där du bland annat har två större sovrum, kök med praktisk köksö och gott om arbetsytor. Stort vardagsrum med eldstad. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum och allrum. Till huset finns även två stora och renoverade badrum som är helkaklade och med klinkergolv. Det här är en välskött villa som renoverats och underhållits genom åren med bl a ny fasad och tilläggsisolering, bergvärmepump för bättre uppvärmning, snabb internetuppkoppling med fiber. Utvändigt är det nytt staket runt huset och härlig altan i vinkel där du får in solen under hela dagen.

Lagom trädgårdstomt om 1 421 kvm som omgärdas av staket. Stor infartsväg som leder upp mot garage och parkeringsmöjlighet för anslutning till groventré. Mot gatan finns ytterligare yta som är avsedd för parkering och där du får plats med 2-3 bilar.

Bor du Hagby har du närhet till både havet och naturen med skogen och åkerlandskap. I närheten finns det ett närlivs, motionslinga och en järnvaruhandel. I Hagby finns förskola samt skola (F-6).
Populärt utflyktsmål är Villa Familia som ligger i Vassmolösa, här har man hämtat sin inspiration från Italien och erbjuder både café och matservering samt inredningsbutik. Välsorterade Allans närlivs ligger även det i Vassmolösa, annars har du även ICA stinsen i Ljungbyholm.
Kalmar når man på 20 min med bil eller varför inte ta bussen som går regelbundet mot Kalmar.


Boarea/biarea
110/191 kvm
Driftkostnad
38 449 kr/år
Tomtarea
1 421 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Södra Hagby såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Hagby samt även på Södra Hagby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.