Fatabursvägen 11a

Fatabursvägen 11a


Skälby— Kalmar

Fatabursvägen 11aSkälby— Kalmar

Trivsam 3:a i omtyckta Skälby!

Varmt välkommen till omtyckta Skälby!
Välvårdad och trivsam gavellägenhet på 3 rum och kök. Inglasad balkong och hiss, samt en förening med god ekonomi är några av fördelarna du får här.

Bostaden är på 67,5 kvm och inrymmer hall med skjutgarderober och ett klinkergolv som sedan övergår i ett stilrent parkettgolv som löper genom hela bostaden, sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skjutgarderober, ljust och trevligt vardagsrum med ett öppet valv till allrummet, inglasad balkong mot öst, badrum med dusch och skön golvvärme under fötterna, samt ett ljust och rymlig kök med matplats. Helkaklat badrum med dusch, wc och tvättställ, samt förberett för tvättmaskin.

Lägenheten har ett gavelläge skänker ett naturligt ljusinsläpp.

Praktisk tvättstuga i samma hus, bara att ta hissen ner till källaren. Förråd finns både i källaren och på vinden.

Skälby är ett stadsnära område, endast ca 3 km från centrum, och som ligger lättillgängligt oavsett om du åker bil, buss eller väljer att cykla eller gå. Cykelbana finns utanför dörren och tar dig hela vägen in till Kvarnholmen med stopp utanför handelscentrumet Giraffen där du har ett stort utbud av all service som behövs. Åt andra hållet på cykelbanan kommer du ut till handelsområdet Hansa city. Skälbygård är ett populärt utflyktsmål för många med lekplats, 4H-gård och fin natur som erbjuder både skogspromenader och motionsslinga.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 624 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna lägenhet på Fatabursvägen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Fatabursvägen.

Boka värdering
Emil Borgemo
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1
Ronja Issau
Assistent
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad