Södra vägen 18A och 18B

Södra vägen 18A och 18B

Slutpris

1 170 000 kr


Svalliden— Oskarshamn

Södra vägen 18A och 18B


Slutpris
1 170 000 kr

Svalliden— Oskarshamn

Gedigen villa med oändliga möjligheter!

Välkommen till en unik möjlighet att göra detta till ditt eget drömhem! Med sina dryga 159 kvadratmeter av yta, erbjuder denna magnifika villa oändliga möjligheter att skapa din egen stil. Med högt i tak i kombination med väl tilltagna ytor, finns här plats för både stora öppna ytor och intima, mysiga hörnor. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med härliga sällskapsytor på entrévåningen och den lite mer privata delen i form av tre sovrum samt ett allrum på övervåningen. Det stora matrummet och allrummet är perfekta för stor familj eller för oss som älskar att bjuda in till trevliga sammankomster. Badrum finns i båda våningsplanen. Från balkongen på övervåningen har man en fin överblick över de grönskande omgivningarna. Den stora trädgården omkring villan erbjuder också många möjligheter för att skapa din egen oas.
På fastigheten finns även ett extra hus som är fördelat på kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum. Detta ger en ny ägare en unik möjlighet att hyra ut, använda som gästhus eller varför inte hemmakontor? Som om det inte vore nog finns det även en lokal belägen på fastigheten. Här kan du låta fantasin och kreativiteten flöda, en perfekt plats att förverkliga dina hobbyintressen!

Här finns närhet till skola, fotbollsplaner, skidbacke samt gång- och cykelväg till centrum. Här finns också den magnifika Döderhultsdalen med sina gigantiska vyer och trevliga natursköna promenadstråk.

Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen!


Boarea/biarea
159/70 kvm
Driftkostnad
72 882 kr/år
Tomtarea
1 571 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.