Besvärsgatan 10 A och B

Besvärsgatan 10 A och B

Slutpris

3 025 000 kr


Besväret— Oskarshamn

Besvärsgatan 10 A och B


Slutpris
3 025 000 kr

Besväret— Oskarshamn

Romantisk med inbjudande innergård!

Välkomna till denna oemotståndliga pärla med en underbar trädgård där flera oaser har skapats! Fastigheten är belägen i det pittoreska kvarteret Besväret i hjärtat av centrum.

Här kan man njuta av bostadshusets ombonade känsla, gårdshusets karaktär och uthuslängans praktiska utrymmen. De tre byggnaderna skapar en skyddad innergård med träd, buskar och välfyllda perenna rabatter. Byggnaderna håller en god standard då tidstypiska renoveringar mellan gammalt och nytt har utförts under åren. Bostadshusets entrévåning erbjuder trivsamma umgängesytor med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. I köket värmer braskaminen och i vardagsrummet har en generös takhöjd. Ett sovrum finns i varje våningsplan. Gårdshuset kan nyttjas för generationsboende, för uthyrning eller för verksamhet. Uthuslängan innehåller tvättstuga, duschutrymme och förråd.

I Oskarshamns centrum ligger de två gamla stadsdelarna Fnyket och Besväret. Det är de äldsta och bäst bevarade stadsdelar där möjligheten erbjuds att strosa runt och njuta. Kullerstensgator, små hus med snickarglädje, prunkande trädgårdar och en underbar utsikt över Kalmarsund med Blå Jungfrun i fjärran. Båda gränderna leder ner mot Hamngatan och hamnområdet.

Detta är en fantastisk möjlighet för er som söker ett charmfullt hem med gångavstånd till det mesta. Välkommen att boka tid för visning för att uppleva detta på plats!


Boarea/biarea
85/20 kvm
Driftkostnad
56 748 kr/år
Tomtarea
399 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.