Furuvägen 18A

Furuvägen 18A

Slutpris

445 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 18A


Slutpris
445 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Kvadratsmart med magnifik utsikt!

Varmt välkommen till denna väldisponerade enrummare med kokvrå på Furuvägen 18A! Bostaden erbjuder en enastående och slående utsikt från åttonde våningen med panoramautsikt över horisonten. Här kan du njuta av fantastiska soluppgångar från din balkong. Köket är smakfullt och är utrustat med allt som behövs för matlagningen, till och med en praktisk diskmaskin. Ett extra plus är fönstret i köket som ger ett extra ljusinsläpp. Vardagsrummet har en bra yta där du enkelt får plats med soffgruppen plus en större säng.
Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Tillhörande förråd finns på vinden och föreningens tvättstuga finns i källaren.

En perfekt första lägenhet, övernattningslägenhet eller studentboende! Dessutom till låg månadsavgift! Välkommen på visningen för att uppleva bostaden och den magnifika utsikten på plats!


Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 288 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.