Furuvägen 16C

Furuvägen 16C


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 16CÅsa— Oskarshamn

Ett smakfullt hem att trivas i!

Välkommen till denna fantastiska tvårummare på första våningen. Här har planlösningen genomgått en förvandling och skapat en mer öppen och inbjudande känsla direkt när du kliver in genom dörren. Samtliga rum vetter mot söder och från varje rum finns en balkong. Mellan de tre balkongerna finns det öppningar så att man kan gå fritt och där man även har lagt in ett snyggt trallgolv. Köket är smakfullt och modernt med plats för matgrupp, ett extra plus är att det finns gott om skåpsförvaring. Det ljusa och härliga vardagsrummet blir den perfekta platsen att samlas vid med nära och kära. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter.

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV-kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och en vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset.

Detta är ett hem som du flyttar in och börjar trivas i redan från dag ett. Välkommen på visning av denna pärla!


Boarea
60.2 kvm
Avgift
3 432 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-03

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna lägenhet på Furuvägen såldes av oss 2024-02-03. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad