Furuvägen 18A

Furuvägen 18A

Slutpris

900 000 kr


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 18A


Slutpris
900 000 kr

Åsa— Oskarshamn

Ett hem i toppklass med vidunderlig utsikt!

Hjärtligt välkomna till denna topprenoverade trerummare på Furuvägen 18A! Belägen på sjätte våningen dit man tar sig via trapporna eller hissen.

Här möts man av smakfulla, genomtänkta och enhetliga ytskikt som följer hela bostaden. Varje detalj och inredningsval skapar en hemtrevlig och stilsäker atmosfär. Det helkaklade badrummet imponerar med en lyxig känsla och har ett harmoniskt färgval som är mycket tilltalande. Köket är stilrent med tilltalande inredning, härligt ljusinsläpp och plats för matgrupp. Från köket tar man sig ut till balkongen i västerläge som bjuder på strålande solnedgångar som man sällan tröttnar på. Vardagsrummet har goda möbleringsmöjligheter för både soffa- och matgrupp. Det större av de två sovrummen har bra garderobsförvaring och utsikt mot hamninloppet.

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö.

Här kan man flytta in och njuta redan från första dagen! Välkomna att boka tid för visning för att uppleva bostaden och utsikten på plats!


Boarea
67.3 kvm
Avgift
3 842 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.