Häggvägen 14

Häggvägen 14

Slutpris

3 450 000 kr


Syrénhagen— Oskarshamn

Häggvägen 14


Slutpris
3 450 000 kr

Syrénhagen— Oskarshamn

Funkisdröm med centralt läge!

Välkomna att förälska er i denna omsorgsfullt renoverade centrala pärla! Här är varje detalj noga genomtänkt och den ombonade känslan får man första stund. Den tidigare tvåfamiljsvillan har omplanerats för att passa för ett hushåll. Entrévåningen har väl tilltagna sällskapsutrymmen där det är enkelt att bjuda hem många gäster då en öppen planlösning har skapats mellan vardagsrum, matrum och kök. Man kan alltså laga mat och samtidigt hålla förväntansfulla gäster sällskap. Centralt placerad i rummet finns en "Contura" braskamin som sprider både värme och mys. Via köket kommer man ut till det stora inglasade uterummet med skjutbara fönsterpartier. Från uterummet kommer man vidare ut till altanen med spabad och trappa till den grönskande trädgården. I båda våningsplanen finns det fräscha helkaklade badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Många fönster ger ett generöst ljusinsläpp och de monterade markiserna skyddar om så önskas. I huset finns även en vindsvåning för förvaring och i källarvåningen finns ytterligare ett sovrum, förvaringsutrymmen och tvättstuga. Praktisk uppfart med plats för flera fordon. På bekvämt avstånd finns allt från centrums utbud, livsmedelsaffärer och även Arena Oskarshamn. En bostad att längta hem till. Välkommen att boka plats för visning!


Boarea/biarea
132/101 kvm
Driftkostnad
36 233 kr/år
Tomtarea
1 025 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.