Maskrosstigen 7

Maskrosstigen 7

Slutpris

1 000 000 kr


Stångehamn— Oskarshamn

Maskrosstigen 7


Slutpris
1 000 000 kr

Stångehamn— Oskarshamn

Sommarpärla i en vacker skärgårdsmiljö!

Varmt välkomna till denna sommarpärla på Maskrosstigen 7 i havsnära Stångehamn! Detta fritidshus i vacker naturmiljö är verkligen en dröm för alla som vill koppla av och njuta av sommaren på bästa möjliga sätt. Beläget på höjden och omgivet av grönska ger detta fritidshus dig en unik möjlighet att uppleva lugnet och friden som naturen kan erbjuda. Hörntomten ger dig också en fantastisk utsikt över omgivningen. Bostaden disponeras på 51 kvadratmeter och har en praktisk planlösning som gör att du kan utnyttja ytan på bästa sätt. Det gör att du har gott om utrymme för dig och dina gäster att umgås och koppla av. Det härliga vardagsrummet kopplas samman med köket vilket skapar en härlig gemensam yta och med fönster från två väderstreck ger det även ett fint ljusinsläpp. Det inglasade uterummet blir det perfekta stället för middagar med familjen och altanen för skön avkoppling. Ett stort plus är att bostaden är ansluten till kommunalt vatten och avlopp vilket är en bekvämlighet.

Stångehamn är ett bostads- och sommarstugeområde i en härlig miljö nära hav och natur. Här finns flera badställen för sköna bad och även möjlighet till båtplats. Vid Åsvallesund finns Oskarshamns kanotklubb där man kan hyra kajak, kanadensare eller vara med på någon av klubbens aktiviteter. Mindre centrum med bl.a. livsmedelsaffär finns i Kristineberg där även vårdcentral, barnomsorg och skola finns.

Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill ha en fristad att återvända till när vardagen blir för stressig! Välkommen att boka din plats till visningen av denna pärla!


Boarea
51 kvm
Driftkostnad
10 674 kr/år
Tomtarea
1 414 kvm
Rum
3 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.