Nygränd 12

Nygränd 12

Slutpris

4 000 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Nygränd 12


Slutpris
4 000 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Magnifika ytor med centralt läge!

Här har vi möjligheten att erbjuda ett stort hus med charmig trädgård och centralt läge med promenadavstånd till stadens utbud!
Bostadshuset är idag inrett med två bostäder och en gemensam källarvåning. Det passar perfekt för ett generationsboende, eller för den som vill bo privat i den ena lägenheten och hyra ut den andra. Hela huset kommer att vara tillgängligt för en ny ägare, så valet är fritt.
Bostaden i entrévåningen har en inbjudande möblerbar hall med eldstad, kök med plats för köksbord, ett rymligt vardagsrum med olika möbleringsmöjligheter, sovrum med många garderober och ett badrum med dusch. Ett fantastiskt ljusinsläpp i kombination med generös takhöjd ger en härlig atmosfär.
En trappa upp har vi en magisk paradvåning i etage som är något utöver det vanliga. WOW!! Även i denna bostad flödar ljuset via många fönster och de väldisponerade ytorna inbjuder till trivsamt umgänge. Här har man hittat en perfekt balans mellan det praktiska och eleganta. Etagevåningens första plan erbjuder en möblerbar hall med eldstad och utgång till den stora balkongen, kök med skafferi, vardagsrum och matsal i fil samt ett badrum med både dusch och badkar. När man kommer upp till vindsvåningen slås man av de härliga detaljerna såsom synliga bjälkar, takfönster, djupa takkupor, sluttande tak som skapar en ståtlig och fin vindskaraktär. Det stora rummet har väl tilltagen golvyta och har goda möbleringsmöjligheter. Här finns även en walk-in-closet och ett helkaklat badrum som även har tvättmöjligheter.
Källarvåningen är inredd med tvättstuga och förrådsutrymme. Det större förrådet har även ingång utifrån vilket gör att det även skulle kunna nyttjas som kontor eller annan mindre verksamhet.
Den uppvuxna trädgården har fina växter och en stenlagd uteplats. I uthuslängan finns förrådsutrymmen och ett garage.
Omfattande renoveringar utfördes i början av 2000-talet, det var även då vindsvåningen inreddes som bostad. Bergvärme har installerats för låga driftkostnader och nya underhållsfria fönster har monterats.
Missa inte chansen till detta fantastiska hus!


Boarea/biarea
200/10 kvm
Driftkostnad
39 735 kr/år
Tomtarea
364 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.