Vesslestigen 1

Vesslestigen 1


Kristineberg— Oskarshamn

Vesslestigen 1Kristineberg— Oskarshamn

Välplanerat med insynsskyddat hörnläge!

Här har vi möjligheten att erbjuda ett praktiskt kedjehus på hörntomt med bra läge nära naturen! Bostaden är placerad på en återvändsgata, så vill man bo tryggt och lugnt där barnen kan leka fritt är detta helt rätt då det är begränsat med trafik.

När man kliver in i bostaden möts man av en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, ett sovrum, badrum och tvättstuga i entrévåningen. En trappa upp finns ett allrum, två sovrum, badrum och en klädkammare. Både vardagsrummet och allrummet har bra ytor vilket gör att familj och vänner gärna umgås här. Från köket kommer man ut till den härliga uteplatsen i som delvis är under tak, den är perfekt placerad i soligt söderläge. Altanen leder vidare ut till den grönskande trädgården som angränsar mot ett skogsparti. Bilen parkerar man enkelt på den asfalterade uppfarten eller i garaget. I anslutning till garaget finns ett praktiskt förråd.

Här erbjuds fina natursköna omgivningar med motionsspår, utegym och närhet till havet. Gångavstånd till mindre köpcentrum, vårdcentral och F-9 skola.

Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
36 184 kr/år
Tomtarea
529 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna kedjehus på Vesslestigen såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Vesslestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad