Pårydsgatan 35

Pårydsgatan 35

Slutpris

2 200 000 kr


Påryd— Kalmar

Pårydsgatan 35


Slutpris
2 200 000 kr

Påryd— Kalmar

Representativ villa med mycket charm!

Varmt välkommen till den tidigare Telegrafstationen i Påryd. Idag är det över 100 år gamla huset sedan länge omgjort till bostadshus.

Här möts du av en fantastisk charm i kombination med modern komfort. Flera stora renoveringar har genomförts, men där man låtit bevara den äldre charmen väl på ett mycket smakfullt sätt. Så som t.ex. en mycket vacker glasveranda där du kan slå dig ner och se ut över trädgården på husets framsida som pryds av bl.a. flaggstång och flera stenlagda gångar. Framåt eftermiddagen och kvällen kan du istället flytta dig runt till den skyddade baksidan med ett stort härligt altandäck som bjuder på sköna grillkvällar, eller varför inte krypa ner i spa-badet?

Bostadshuset har skön golvvärme under fötterna i hela(!) huset. Här är det flera rum som pryds med vackra kakelugnar, trägolv och andra charmiga detaljer. Här erbjuds samtidigt gott om plats för familjen och en bra planlösning som med relativt enkla medel går att anpassa efter behov. Idag finner du ljust smakfullt kök med modern öppen planlösning till matrum/vardagsrum, samt fyra sovrum och två badrum (ett i varje plan). Ytterligare ett allrum för samvaro på övre plan.

På den grönskande trädgårdstomten finns också ett uthus/vedbod och växthus.

Snabb internetuppkoppling via fiber.

Perfekt läge för barnfamiljen med bl.a. både en nybyggd lekplats och tennisbana intill, samt med närhet till både förskola och skola. Här i Påryd hittar du också affär och pizzeria, samt goda kommunikationer in till centrala Kalmar.


Boarea/biarea
165/55 kvm
Driftkostnad
37 930 kr/år
Tomtarea
1 672 kvm
Rum
6 rum
Såld
2021-11-15

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Pårydsgatan såldes av oss 2021-11-15. Se alla våra försäljningar i Påryd samt även på Pårydsgatan.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.